|
Для тих, хто зазвичай захоплюється готувати, й ненавидить безлад у кухонній зоні!
|
|
| Carolsok |
Опубликовано 02-03-2026 18:19
|
|
Пользователь Сообщений: 1 Зарегистрирован: 02/03/2026 18:06 |
Вибачте, але я мушу відкрити вам смішною ситуацією, яка виникла з мною минулого робочого тижня, і це було.... Моя принцеса вимовила бажання, щоб як кулінарний експерт створила один особливе на великої події. Я, звісно ж, звичайно, кинулася гортати ідею в мережі і... о боже!. Втратила аж півтора години, і це ще щастя!, блукаючи з блогу у бік ще однієї сторінки з рекламою! Одні ідеї були нереально з багатоетапні, інші варіанти - зі справжніми дорогими продуктами, ще кілька - із масою відволікаючих елементів. А раптом ваша героїня мені спало на думку щодо цей дивовижний портал і всього лише за п’ять хвилинок знайшла свою панацею - той самий варіант! Рецепт виявився до безтями простим, що в результаті навіть дванадцятирічна доця несподівано змогла мені підказати. Як результат ми разом створили чарівний солодкий шедевр, який був визнаний справжнім відкриттям святкового столу. Вже сьогодні усі мої друзі питають: "На якому сайті я знайшла настільки неймовірно класний рецепт?" Каталог кулінарних рецептів |
|
|
|
| Перейти на форум: |